Taiji Shenti School vzw 太极身体学校

Gezondheid

Begrippen

Leden vertellen

Wat doet Taiji voor mij ?

Taiji maakt me bewust van mijn lichaam, spieren en gewrichten. Het helpt me mezelf
open te stellen naar anderen toe, waardoor ook de band met de rest van de groep

versterkt wordt. Anderzijds brengt het me dichter bij mezelf en geeft het me rust.

Connie

In Taiji vind ik een gevoel van innerlijke rust, ontspanning en energie. Een gevoel

van voldoening en van alles even te kunnen vergeten.

Nicole

Taiji maakt me gelukkig, geeft me een ‘goed-in-je-vel’ gevoel. Het brengt me evenwicht, rust, geduld en inzicht. Gezondheid. Taiji doet mij inzien, voelen en ervaren. Het zacht

meebewegen op de rustige ritmische ademhaling van je lichaam over de energievlakten die ons omringen.

Gert

Bewegen op muziek, ontspanning, gedachten even tot rust kunnen brengen, de bewegingen in de vorm bestuderen, opkomen voor mezelf, zelfvertrouwen, het sociale aspect in de school.

Sheina

Ontstressen, energie opbouwen, tot rust komen, Taiji heeft veel veranderd in mijn

leven : rustiger, meer energie, relativeren, lenigheid.

Manu

Ontspanning, ontstressen, het hele effect van Taiji ervaren, zowel mentaal als lichamelijk, mezelf beter leren 'lezen', Taiji voel je, de energie voel je.

Hugues

Wat betekent Taiji voor mij ?

Een bewegingsleer, een bewustwording. Het beleven van een groepsgevoel. Opladen van energie en deelnemen aan meditatie. Vooral tijd maken voor mezelf.

Connie

Taiji is een weg, een boswandeling, strandwandeling, een trektocht in de bergen. Taiji brengt me dichter bij de natuur en laat er mij deel van uitmaken in al zijn pracht.

Gert

Bezig zijn met het lichaam, de geest en gezondheid. Het heeft mij meer zelfvertrouwen gegeven. Leren leven met minder stress. Het constant bijleren van nieuwe zaken.

Nicole

Mijn lichaam ervaren en aanvaarden, bewust worden van mijn lichaam, van mezelf, mijn omgeving, leren kijken met mijn echte ogen, bewust kijken

Geert

Copyright © 2015 Taiji Shenti School vzw.